tiistai 13. kesäkuuta 2017

11.6 SIKEÅ

 Bjuröklubista lähdettiin hyvässä kelissä tarkoituksena mennä Holmönin saaressa olevaan Byvikeniin. Sumu katkaisi matkanteon kuitenki vännskärin majakan viereen. Vännskärin vieressä odoteltiin sumun häipymistä reilu tunti. Matkasuunnitelmaa muutettiin ja päätettiin mennä lähellä olevaan Sikeån satamaan. Sumun annettua hieman periksi suunta satamaan menevälle väylälle ja uudestaan sumua. Löydettiin kuitenkin väylällä sijaitsevat kolme reimaria ja päästiin onnellisesti kiinnittämään köydet.


 Sikeå Båtklubin rakennus. Vierasveneilijän käyttöön löytyy wc, suihku, sauna, pesukone, kuivuri ja keittiö. Ketään ei paikalla näkynyt, mutta viereisen leirintäalueen respassa osattiin sanoa, että sinne vaan. Hyvät ja siistit tilat.

 Siinä faktaa satamasta. Vilkasta toimintaa aikoinaan.


 Muita vierasveneitä ei tällä kertaa ollut. Tämän vuoden puolella käynyt jotain puolenkymmentä venettä, yksi jopa Englannista asti. Saanut lähtä aikonaan purjehtiin, että on kesäkuun alussa perämerellä.


Vanhaa satama-aluetta. Vettä riittävästi ja vanhempia ja vähän uudempia laitureita joka puolella. Ja tässä kevyt kamerapyöräytys rannasta; VIDEO SIKEÅN SATAMASTA. Vierassatama videon alussa ja lopussa näkyvän aallonmurtajan toisella puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti